2013. dec. 29.

Magyar Könyvek Viadala: Mi is ez tulajdonképpen?


Egy igazán érdekes és izgalmas kezdeményezésnek lettem részese, mely a magyar könyvekhez kapcsolódik. Bevallom őszintén nem sok magyar könyvet olvasok, ennek oka, hogy olyan témában kevés könyv jelenik meg, ami engem érdekelne. (pl. fantasy, disztópia és ehhez hasonlók). Szerencsére az utóbbi években változni látszik a helyzet és ennek kifejezetten örülök. A magyar könyvek népszerűsítése fontos feladat, hisz valljuk be azért hátrányban indulnak a nagy külföldi bestsellerek mellett. Egyre több magyar könyv jelenik meg a piacon, ami igenis megérdemli a figyelmet.

Épp ezért társultam örömmel Tibi, a media-addict oldal szerkesztőjének szervezésében 2014 januárjától induló Magyar Könyvek Viadal elnevezésű kezdeményezéshez, melyben a 2013-as év legjobb könyveit keressük majd. Könyves bloggerek (köztük én is:) állítják ki a jelölteket, akik közül pedig ti szavazhatjátok meg a kedvenceiteket és azt, akit a legjobbnak gondoltok az adott kategóriában. Összesen eddig 9 kategória lett meghirdetve, de ez még lehet változik, a részletek 2014 január elejéig tisztázva lesznek, mikor elindul majd a szavazás.

Remélem sokatok érdeklődését felkelti a dolog, a részletekről olvashattok külön a Magyar Könyvek Viadalának létrehozott saját weblapon, és javaslom, hogy legjobban a Facebook oldalán tudjátok majd nyomon követni az eseményeket.
Magyar Könyvek Viadala honlap: http://magyar-konyvek-viadala.blog.hu/
MKV Facebook oldal: https://www.facebook.com/pages/Magyar-K%C3%B6nyvek-Viadala/486576858130228

Itt nálam is folyamatosan közvetítek majd az eseményről, hogy hol tartunk, mi a helyzet, miképp lehet majd szavazni és milyen nyereményjátékok lesznek. Januárban indul majd a szavazás, és lehet majd meg is osztom veletek, hogy én kiket jelöltem az egyes kategóriákban, de majd csak akkor, ha lezárult a jelölés, és elindult a verseny. :) Addig is keressétek a MKV hivatalos Facebook oldalát, hogy semmiről se maradjatok le. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...