2013. okt. 20.

100 000. látogatás: NYEREMÉNYJÁTÉK


Az oldal hamarosan eléri a 100 000. látogatást, és tudom, hogy még nem járunk ott, mégis úgy gondoltam, hogy már most megírom a nyereményjáték bejegyzését, és akkor több időt hagyok nektek a jelentkezésre. A 100 000. látogatás idejére így ismét egy nyereményjátékot hirdetek, melyre mától lehet jelentkezni, és a játék határidejét október 31.-ig jelölöm ki.


A mostani játékra felajánlott könyvek a képen látható kettő, vagyis:

1. Elizabeth Richards: A sötétség városa (kritika itt)
2. Robin LaFevers: Gyilkos kegyelem (kritika itt)

A korábbi nyereményjáték igen egyszerűnek bizonyult, így a mostanin szeretnék egy kicsit nehezíteni, hogy azért mégse legyen olyan könnyű dolgotok. Persze nem kell félni, csak két kérdést kell megválaszolni. :)

Tehát a mostani nyereményjáték menete a következő: (Jól figyeljetek, csak a szabályos jelentkezéseket fogadom el, azokat, akik mindent megcsináltak, amit kértem.)

1. Iratkozz fel a rendszeres olvasóim közé!
2. Válaszold meg az alább feltett két kérdést!
3. A válaszokat küldd el nekem a megadott e-mail címre a regisztrált felhasználó neveddel együtt, hogy be tudjalak majd azonosítani, és lássam, hogy tényleg feliratkoztál-e a rendszeres olvasók közé. Továbbá azt is írd meg, hogy ha te nyersz, melyik könyvet szeretnéd a kettő közül. (Igen, választani kell!)

Erre a címre várom a válaszokat: bercsi232@gmail.com
IDE KOMMENTBE NEM KÉREK MOST MEGFEJTÉSEKET, CSAK E-MAILBEN!!!

A két kérdés, amire kérem a helyes megfejtéseket a két felajánlott könyvvel kapcsolatos: (Mindkét kérdésre megtalálhatjátok a válaszokat, a két lentebbi rövid beleolvasó részletben)

1. Kit rejteget Ash és az édesapja a házukban?
2. Mivel tesztelte elsőnek az apátasszony Ismaet, mikor a kolostorba került? (Mi volt az első próbája, hogy alkalmas-e a halál szolgálólányának posztjára?)

Mindenkinek sok szerencsét kívánok a játékhoz és várom a sok helyes megfejtést! :)

UI: Így a végére ismét megjegyezném, hogy postázni csak Magyarország határán belül fogok, külföldre nem vállalom, mert az igazán sokba kerülne, én meg nem vagyok milliomos. Sajnálom, de ez van, így csak a magyar határon belül kérem a jelentkezéseket. Megértéseteket köszönöm.

Frissítés! (2013.10.29.)

A nyereményjáték október 31. éjfélig tart, ez utáni jelentkezéseket nem fogok elfogadni. Mivel a hosszú hétvégén programom lesz, így igen elfoglalt leszek, szerintem csak vasárnap estére tudom kihirdetni a nyertest, tehát addig a türelmeteket kérem. :) A nyertest e-mailben keresem majd fel. :)






3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...