2015. szept. 15.

2015 legjobban várt filmjei 3.


Lassan az év végéhez közeledünk és az elkövetkezendő hónapokban is érkeznek még olyan filmek a mozikban, amikre kíváncsi vagyok. Sajnos már csak három maradt, és ezek közül is csak az egyik az, amit mindenképp moziban fogok megnézni. A másik kettő is érdekel, de még nem biztos, hogy elmegyek értük a moziba. Majd meglátom. Nézzük akkor mi az a három film, amit idén még várok.

1. Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni

Nem olyan régen szereztem tudomást a könyvről, mert most fog hamarosan megjelenni magyarul. Aztán leesett az is, hogy miért most van a könyv megjelenése kis hazánkban. Azért mert most érkezik a mozikba a könyvből készült film is. Rákerestem az előzetesre, és tudtam, hogy ezt nekem látnom kell majd.

Vicces és aranyos filmnek tűnik az előzetes alapján, kicsit olyan lesz majd, mint a Csillagainkban a hiba vagy épp a Most jó, és mivel szeretem az ilyen típusú történeteket, így ezt is szeretném majd látni.

Nem biztos, hogy elmegyek érte a moziba, de ha kijön a DVD, akkor biztosan lecsapok rá. Ki nem hagynám.

Magyar premier: 2015 szeptember 24.

Előzetes:
















2. Mentőexpedíció (The Martian)

Ez is egy könyvből készült, de bevallom őszintén a könyvet még nem volt szerencsém olvasni. Sokan elismerően nyilatkoznak róla, így biztosan egyszer nálam is sorra kerül, de lehet, hogy most elsőnek inkább a filmet fogom megnézni.

Az előzetes alapján egy izgalmas és érdekes történetre számíthatunk egy remek rendezőtől. Szeretem az ilyen típusú "katasztrófa filmeket", mikor adott egy ember mindenféle segítség nélkül, és így kell boldogulnia.

Talán nem megyek el érte a moziba, de amint kijön DVD-n, biztosan meg fogom nézni. És ha közben sikerül a könyvet elolvasnom, ami nagyon megtetszik, akkor talán mégis mozi lesz belőle.

Magyar premier: 2015 október 1.

Előzetes:















3. Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. rész

Nem tudom, hogy csak én vagyok ilyen béna, vagy tényleg nincs még, de mivel nem találtam magyar posztert a filmhez, így az egyik eredetit raktam ki. Nagy rajongója vagyok a könyveknek és a filmeknek egyaránt. Az összes részt moziban láttam, és az utolsót is száz százalék, hogy ott fogom.

Nagy durranásra számítok, egy epikus lezárásra, ami keretbe foglalja ezt a remek és szívszorító történetet. Habár a könyvek jobbak, ez nem kérdés, itt a filmek is olyan minőséget képviselnek, amit csak nagyon kevés könyvadaptáció mondhat magáénak.

Újra lezárul egy korszak, Katniss története a végéhez ér. El se tudom mondani, mennyire várom az utolsó filmet.

Magyar premier: 2015 november 19.

Előzetes:















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...