2013. júl. 11.

50 000. látogatás: NYEREMÉNYJÁTÉK! :)


Sziasztok!

Az oldal látogatása elérte az 50 000-et így gondoltam egy kis játékkal kedveskedek nektek. Három könyvet választottam ki erre, ezeket korábban olvastam, de mivel nem szándékozom még egyszer olvasni őket, és nem akarom, hogy a polcomon porosodjanak évekig, így gondoltam egy kis játék keretében odaajándékozhatom az egyiket a legszerencsésebb személynek a jelentkezők közül. Hátha valakinek még kellemes élményeket okozhatnak.

A játékra felajánlott három könyv a következő:
Vagyis:
Scott Westerfeld: Csúfok (kritika itt)
Richelle Mead: Vérvonalak (kritika itt)
Charlotte Bronté: A lowoodi árva (kritika itt)

Nem akartam valami bonyolult kérdéssort, sem egyéb feladatot nektek kitalálni, így a következővel rukkoltam elő. Hogy megnyerhesd az általad választott könyvet, mindössze ennyit kell tenned:

1. Kezdj el követni Bloglovin-on publikusan, vagyis, hogy én is lássam a neved.
2. Válaszd ki a három könyv közül, hogy melyik szeretnéd megnyerni, és kérek mellé egy indoklást, hogy miért azt a könyvet szeretnéd. :)

IDE A KOMMENTBE KÉREM A JELENTKEZÉSEKET, TEHÁT ÍRD MEG A BLOGLOVINOS NEVED, AMIVEL REGISZTRÁLTÁL, HOGY MAJD BE TUDJALAK AZONOSÍTANI, ALÁ, HOGY MELYIK KÖNYVET VÁLASZTOTTAD+ AZ INDOKLÁS, ÉS AZ E-MAIL CÍMED, HOGY MAJD TUDJALAK ÉRTESÍTENI A VÉGÉN!

 Megjegyzés: Sajnálom, de csak Magyarország határain belüli jelentkezőket fogadok, mert nem akarom más országokba küldözgetni a könyvet majd a postán, mellesleg azt sem tudom azt hogy kell, vagy hogy mennyivel drágább, de a lényeg, hogy a magyar határon belül legyünk, ha kérhetem, hogy majd postán is el tudjam küldeni a nyereményt minden zökkenő nélkül. :)

A játék határideje: 2013. július 31. A nyertest augusztus elején értesítem majd!:)
Kellemes játékot és sok szerencsét mindenkinek! :)

Üdv: Anna

FRISSÍTÉS!!!!! (2013. augusztus 1.)

Hivatalosan lezárom a nyereményjátékot, a július 31. éjfél után érkezett jelentkezéseket nem tudom elfogadni, sajnálom. A nyertest előreláthatólag pénteken vagy hétvégén értesítem, ha minden jól megy akkor már pénteken, de nekem is van egyéb dolgom, így addig a türelmeteket kérem. :)

Üdv: Anna

53 megjegyzés:

 1. Szia :)
  Mazsidrazsi voltam, és a Csúfok könyvet szeretném, mert elég régóta szeretném már elolvasni, és olyan sok jót hallottam róla :)
  E-mail: zsebiboszi@gmail.com

  VálaszTörlés
 2. icekid98 felhasználónéven vagyok bloglovinon, és a Vérvonalak első részét szeretném, mert ez vonz a három közül a legjobban és így ösztönözni is tudnám magam, hogy minél hamarabb elolvassam a Vámpírakadémiát :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. az e-mail kimaradt :S
   icekidd98@gmail.com

   Törlés
 3. Szia!
  A nevem: Gofri233
  Scott Westerfeld-től a Csúfok c. könyvet választottam.
  Nem régóta olvasok. Vagyis úgy értem,hogy mostanában kezdtem el érdeklődni a könyvek iránt. :)
  Az ilyen témájú könyvek engem nagyon érdekelnek.
  Ki a szép és ki a csúnya? Hát nem tudok sok mindent írni,hogy miért pont ezt szeretném. Olvastam a tartalmát és úgy megtetszett.
  Az E-mail címem: ternyeii.niki@freemail.hu
  Köszi,hogy részt vehettem rajta :DD

  VálaszTörlés
 4. Szia! :)

  dottya94 néven vagyok, és a Vérvonalakat szeretném, mert nagyon jókat hallottam róla, és szívesen elolvasnám már én is végre :)
  címem: restyedori@citromail.hu

  Köszi a játékot! :)

  VálaszTörlés
 5. Szia :)
  Vivien néven követlek.Én a Vérvonalakat szeretném, mert olvastam a Vámpírakadémiát és az nagyon tetszett.
  Email: kulcsar.vivienke@gmail.com
  Köszi :)!

  VálaszTörlés
 6. Hali! A bloglovinon luxengirlként követlek ezentúl, és szeretném megnyerni a Csúfokat, mivel pár éve olvastam már és nagyon szeretném újra elolvasni. :)
  E-mail: luxengirl@citromail.hu
  Köszönöm a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 7. Szia!
  Anonim.Dreamer felhasználónéven követlek a Bloglovinon. A választott könyvem pedig a Csúfok, Scott Westerfeldtől. Igazából már kisebb iskolás korom óta nézegetem ezt a könyvet (a Könyvmolyképző kis ajánló füzeteiben mindig megakadt rajta a szemem), de még mái napig sem jutottam hozzá.
  Köszönöm a lehetőséget!
  D.

  VálaszTörlés
 8. Szia!:)
  felhasználónevem: Noika97
  a választottam pedig: A lowoodi árva
  indoklás: mert már régóta szeretnék Jane Eyre-ról olvasni:D
  Köszönöm:)

  VálaszTörlés
 9. Szia!
  Gratulálok, hogy átlépted az 50 ezres álomhatárt! :) Azért ezzel a játékkal hamar eléred a 60 ezres oldalbetöltést is. :D
  Pech, hát én nem indulhatok. :| Segáz, megemésztem. :)
  Én is gondoltam már hasonló játékra a blogomon, mert van egy könyvem amit lehet nem sajnálnék egy szerencsés nyertestől, de mivel a postaköltség nem lenne túl apró, ezért inkább várok egy helyi személyre, akivel talán eltudnám majd cserélni... esetleg. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Áh és végre, hogy már a Cat & Bones-t olvasod! ^_^

   Törlés
  2. Igen, végre elértem idáig. Most valami jó kis könyvre vágyom mert a Matched első két része leszívta az agyam. Remélem jó lesz ez a kis vámpírsztori. :)

   Törlés
  3. Nahát, annyira gyenge a Matched? A bejegyzésedet nem olvastam, bocsi, mert semmit sem akarok igazán tudni a könyvről. Ha egyszer nekikezdek, szeretnék tudatlanul nekiállni. :)
   Na és, eddig hogy tetszenek a vámpírvadászok? :)

   Törlés
  4. Szerintem ne siettesd a Matched-et, nem éri meg. :)
   Cat és Bones eddig nagyon bejövős.... :)

   Törlés
  5. Oké, nem siettetem. :P
   Örülök, hogy tetszik. :)

   Törlés
 10. Szia :)
  Nutty vagyok és Richelle Mead: Vérvonalak könyvét szeretném mert régóta szemezek a könyvvel :)

  VálaszTörlés
 11. Szia! LaBelle0 néven követlek, és a Vérvonalakat szeretném megnyerni. A három közül csak ezt nem olvastam, de már tervezem egy ideje a Vámpírakadémiával együtt. :)

  VálaszTörlés
 12. Szia!

  Először is gratulálok a szép, kerek számhoz! Még legalább 100-szor ennyi olvasót!
  A bloglovinon miss_andolyn néven követlek, és a feladat másik része számomra könnyű :-) - Charlotte Brontë könyvét választanám, ugyanis szeretném sok év után saját példánynak is tudni... végre bármikor olvashatnám, bármikor a kezembe vehetném és végre édesanyámat is rá tudnám szedni arra, hogy elolvassa! :-)
  E-mail címem: asiandream0@gmail.com

  Köszönöm a lehetőséget! :-)

  VálaszTörlés
 13. Szia:)

  Nagy Vikiként követlek és a Vérvonalakat választom, mert már nagyon régóta szeretném elolvasni, de sajna még nem jutottam el odáig, hogy meg is tudjam venni, pedgi a Vámpírakadémia sorozatot imádtam:)
  És gratula a bloghoz:)

  VálaszTörlés
 14. Szia! Ha minden igaz Mss. Roselyn néven iratkoztam fel, de nem vagyok biztos benne, hogy publikusan, mert nem értek a bloglovinhoz. Igazából nem tudok dönteni, a Vérvonalakat választanám, mert elolvastam a vámpírakadémia hét részét, így értelemszerűen adott a lehetőség, hogy elolvassam a Vérvonalakat is. Viszont ha jól tudom, akkor a Csúfok az egy trilógia és még nem olvastam. Valamint disztópia és hatalmas disztópia van vagyok. Nem tudok dönteni, sajnálom. Azért szeretném megnyerni a könyvek egyikét, mert szeretek olvasni és magyar nyelvű könyvet nem igazán olvastam még, tekintve arra, hogy nem Magyarországon élek.

  Köszönöm a lehetőséget, remélem szerencsével járok. :)

  ui: Ha esetleg nem iratkoztam fel rendesen bloglovinon, kérlek értesíts!

  VálaszTörlés
 15. Szia! :)
  Zizifalva néven követlek, és a Vérvonalakat szeretném. :) Azért, mert mindenhonnan, még a csapból is az folyik víz helyett, és kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan jó-e. És a másik kettőt pedig már olvastam, tehát egyértelműen ő győzött. :)

  VálaszTörlés
 16. Szia!
  Sára Nyiri vagy Sarah Sparkle néven követlek Bloglovin'-on (ebben nem vagyok biztos, mert eddig mindig utóbbit írta ki, most meg az előbbit, de nem más fiók, mert ott van az összes blog, amit eddig követtem...:D. Én a Csúfokat szeretném, mert már annyit hallottam róla, de igazán nem is tudom, miről van szó, így adok a kíváncsiságomnak - és a könyvnek - egy esélyt :)

  VálaszTörlés
 17. Szia,én a Vérvonalakat szeretném megnyerni, mert a Vámpírakadémia könyvek nagyon tettszettek :) Bloglovinon EnnnyK neven követlek (vagy Ennny King, fogalmam sincsx D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. JAJ!Elfelejtettem az emailt, kireni377@gmail.com ! Bocsi :)

   Törlés
 18. szia!:))
  Ha egy hete látom meg ezt a cikket, a Csúfokat választom. - Egyszerűen imádom. Ez a sorozat indította el úgy istenigazából a könyvszeretetemet. - De azóta megvettem. Így a Vérvonalakat szeretném. Mostanában nagyon rákattantam Richelle Mead könyveire. Nagyon szeretem ahogy ír. Hogy egy könyvön keresztül építgeti a sztorit és aztán a végén meg bumm vége és ahw:33 másrészről meg a karaterei amit nagyon szeretek.. hmm.. főleg Adrian.. mind egyedi és kidolgozott.. ..szóval nagyon szeretném a Vérvonalakat:3 ~samuelpff néven követlek azt hiszem:s

  VálaszTörlés
 19. Szia! wilwaren vagyok a bloglovin'-on és a Vérvonalakat már olyan régóta el szeretném olvasni, tehát azt választanám! Mellesleg a másik kettőt már olvastam/megvan...
  Köszi,
  wilwaren
  nemharapablog@outlook.com

  VálaszTörlés
 20. Szia!

  Burya7 néven követlek, és a Vérvonalakat szeretném. A Vámpírakadémia sorozatot nagyon szeretem, egy barátnőmtől kaptam kölcsön még annak idején, és három év után sikerült is végre megvennem, de erre sajnos egyelőre nincs anyagi keretem. A diákélet átka. :)

  Sok sikert kívánok a blogodhoz!

  Üdv.:

  Burya
  (lanoire_lapin@yahoo.fr)

  VálaszTörlés
 21. Szia!
  Én ezt a könyvet vinném:Charlotte Bronté: A lowoodi árva -mivel egyik nagy-nagy kedvencem, de az enyém eléggé régi kiadás, és kissé(nagyon) megviselt. ha szerencsém lenne, akkor már ezt az újabb kiadást nyomnám a kislányom kezébe, ha már neki való lesz...;-)
  Sütis néne voltam, így követlek.
  sutisnene2007@gmail.com

  VálaszTörlés
 22. Kocsis Mihályné néven követlek.
  Vérvonalakat szeretném megnyerni, mivel ennek tetszik legjobban a fülszövege.
  Mail: pacifica1937@gmail.com


  VálaszTörlés
 23. Bloglovin: Orbán Lászlóné
  Vérvonalakat szeretném, mert nagyon szeretem a démonos, vámpíros könyveket.
  Mail: naomi.snake1@gmail.com

  VálaszTörlés
 24. Bloglovin: Orbán Erzsébet
  Vérvonalakat szeretném, mert sokan ajánlották már nekem ezt a könyvet.
  Mail címem: elhaym.silverberg@gmail.com

  VálaszTörlés
 25. Szia:))
  Bloglovinon Wasp9277 vagyok.
  A Vérvonalakat szeretném, mert az egész Vámpírakadémiát végig olvastam, és úgy gondoltam, hogy itt az ideje elkezdeni a Vérvonalakat, de nem volt még lehetőségem rá, sajnos.
  E-mail címem pedig a következő lenne: bekes.lilla0505@gmail.com
  Puszi: Lilla:)

  VálaszTörlés
 26. Szia!
  Még nagyon nem értek ehhez a Bloglovin-hoz, így nem tudom megnézni, hogy Cseppke, vagy Élő Andrea néven lettem a követőd! :)
  A Vérvonalak című könyvet választanám, mert talán ez áll legközelebb az ízlésemhez. A lowoodi árva már megvan, a Csúfok pedig annyira nem vonz.
  E-mail címem: elo.andi@gmail.com

  VálaszTörlés
 27. Szia! Heiner Anita (Anita13) voltam. A Vérvonalak c. könyvet szeretném megnyerni. Sok mindenért, de többek között: szép egyszerű tetszetős borító, vámpíros(újabban rákatattam a vámpírosokra), tetszett az ajánlója. Szóval szerintem alapvetően egy jó sztori, szépen becsomagolva :) E-mail: heiner_family@hotmail.hu

  VálaszTörlés
 28. Szia,
  Noémi Bányai néven követlek Bloglovinon, a választottam A lowoodi árva, mert bár olvastam, és amolyan kedvenc könyv, mégsincs saját példányom. E-mail: crazy724@gmail.com
  Köszi a lehetőséget!:)

  VálaszTörlés
 29. Szia!
  Gratulálok a blogodhoz, nagyon tetszik! Blogovinon Petronella, vagy Csalló Petronella néven követlek, azt hiszem. Nem ismerem még azt az oldalt, és azt hiszem, hogy a facebook-on keresztül tudtam belépni. Ha én nyerném meg a játékot én a Csúfok c. könyvet szeretném. Már régóta nézegetem, de nem mertem még eddig megvenni, mert ez a könyv is egy sorozat, de egye fene :) Mindenki olyan jókat ír róla :) Köszönöm, hogy részt vehetek a játékban.
  @petronella10

  VálaszTörlés
 30. Szia!
  A felhasználó nevem Abii.
  Charlotte Bronté-tól A lowoodi árvát választottam, mert a film engem nagyon megfogott és szeretném elolvasni a könyvet is. Másrészt pedig azért szeretném megnyerni, mert rég volt már, hogy ilyen klasszikus regényt olvastam és szeretnék elmerülni újra ebben a műfajban. :)
  Az email címem: eszterabigel@gmail.com

  Köszönöm a lehetőséget, és további sok sikert a blogodhoz! :)

  VálaszTörlés
 31. Gratulálok a kerek számhoz!
  Követőd lettem a Bloglovin-on.
  Én a Csúfok című könyvet szeretném megnyerni, mert szeretem a sci-fiket, és az ajánlója alapján a történet emlékeztet Arthur C. Clarke: A város és a csillagok c. könyvére, amit imádtam!! :) Úgyhogy erre is kíváncsi lettem, szívesen elolvasnám.

  VálaszTörlés
 32. Szia!
  Spenó néven követlek. Én a Vérvonalakat szeretném megnyerni. Még tavaly olvasta és eléggé tetszett, szóval örülnék, ha a polcomon tudhatnám. (Enyhe könyvhalmozó mániám van :D )
  E-mail: anitaa0708@freemail.hu

  VálaszTörlés
 33. Szia! =) "ealynn21" a Bloglovinos felhasználónevem. =) A Vérvonalakat szeretném megnyerni, mert nagyon régóta szemezek vele.

  VálaszTörlés
 34. Szia
  Gabriella Majer néven követlek. A Csúfokat szeretném mert azt még nem olvastam a három közül.
  e-mail:morbidvisions9@gmail.com

  VálaszTörlés
 35. Sziaa.:)
  A felhasználó nevem kreiszdorcii.
  Én a Vérvonalakat szeretném, mert már elég sokan ajánlották nekem. A Vámpírakadémiát már elolvastam és az egyik kedvenc könyvem lett, ezért kíváncsi vagyok erre is.
  e-mail: dodesz56@gmail.com

  VálaszTörlés
 36. Szia!
  Julyanne néven követlek. A Vérvonalakat szeretném, mert bár olvastam, szívesen újraolvasnám és nagyon szeretném látni a polcomon. Ha pedig megjelenne a többi része, azt is igyekeznék beszerezni. :)
  jinx1610@gmail.com

  VálaszTörlés
 37. Szia!
  Én Lilubogar néven követlek, és a Lowoodi árvát szeretném megnyerni, mivel klasszikus mű, nagyon sokat hallottam róla, sokan dícsérik, én viszont még soha nem olvastam, és nagyon érdekel. :)
  lillacshot@gmail.com

  VálaszTörlés
 38. nem tudom mi a nevem a bloglovinon, de ha megmondod hogy kell megnézni, megnézem:)
  A Csúfok-at szeretném elolvasni, izgalmasan hangzik a története.
  nadorgerda@gmail.com

  VálaszTörlés
 39. Szia! :)

  Bloglovinon Farkas Krisztina néven követlek. Richelle Mead: Vérvonalak című könyvét szeretném megnyerni, mivel a Vámpírakadémiát szerettem, és érdekel, vajon a spinoffja is tetszene-e :) E-mail címem: f.torpe@gmail.com

  Üdv,
  Tina

  VálaszTörlés
 40. Szia!

  viktoria1994 néven követlek téged bloglovinon. A lowoodi árvát választanám, mert szeretnék klasszikusokat is olvasni és szerintem ez a könyv megfelelő kezdés lenne.
  viktoria.lenko@gmail.com

  VálaszTörlés
 41. Szia!
  Bloglovinon hypedne néven követlek és Charlotte Bronté: A lowoodi árva című könyvét szeretném, mert a másik kettő már megvan és amúgy is szeretnék több klasszikust olvasni. :) Email címem: ashleyfan@indamail.hu

  VálaszTörlés
 42. Szia!
  Fanni Kereki néven követlek bloglovinon. A lowoodi árva című könyvet szeretném, mivel a a romantikus történetek közelebb állnak hozzám. Hallottam már a könyvről, és nagyon szeretném elolvasni. :)
  E-mail címem: kereki.fanni@freemail.hu

  VálaszTörlés
 43. Szia!
  timi8707 vagyok Bloglovin-on , és Mead - Vérvonalak című könyvét választom, mert nagyon szeretem az írónő többi könyvét, és ezt még nem tudtam beszerezni/elolvasni. :))
  E-mail címem: timi8707@gmail.com

  VálaszTörlés
 44. Szia!
  Bloglovin'-on sajtospiritos99 vagyok, és a Vérvonalakat szeretném, mert a másik két könyv megvan nekem is. :)
  E-mail: kramli.kitti@freemail.hu

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...