2012. aug. 28.

Csontváros film, kezdődik a forgatás, cast hírek


Már A végzet ereklyéi megjelenése után nem sokkal olyan nagy siker lett belőle, hogy az egyik filmstúdió egyből megvette a megfilmesítései jogokat, aztán pár évig ültek a dolgon, elkezdték a szereplőválogatást, meg az előkészületeket, volt itt botrány, meg csalódás is, és végül 2012. augusztus 20.-án elkezdődött az első könyv, a Csontváros, forgatása Torontóban.
Mivel manapság teljesen végzet ereklyéi extázisban vagyok, így úgy döntöttem, hogy folyatamosan írni fogok bejegyzéseket a film forgatásának haladásáról, rakok ki forgatási képeket, majd ha lesz akkor pedig hivatalos promóképeket és később a trailer-eket is megosztom. A film 2013. augusztusában kerül a mozikba.
Mivel már több mint egy hete elkezdődött a forgatás így a neten már jópár forgatási kép kering, én most 4 szereplőről hoztam képet, akiket a képeken jól lehet látni és már elkezdték a munkát. A többiekről majd akkor ha róluk is lesz jobb fotó. Na de elsőnek leírom hogy áll össze a szereplőgárda, hogy kik alakítják az egyes karaktereket.
Tehát a hivatalos cast: (csak a főbb szereplőket sorolom fel)
Karakter neve- Színész/színésznő
Clary Fray- Lily Collins
Jace Wayland- Jamie Campbell Bower
Simon Lewis- Robert Sheehan
Alec Lightwood- Kevin Zegers
Isabelle Lightwood- Jemima West
Magnus Bane- Godfrey Gao
Jocelyn Fray- Lena Heady
Luke Garrowey- Aidan Turner
Valentine Morgenstern- Jonathan Rhys Meyers

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...