2016. márc. 12.

Nem vagyok sorozatgyilkos film: poszter, első jelenetfotók, és az első klip


Egyik kedvenc könyvsorozatom Dan Wells Nem vagyok sorozatgyilkos sorozata, és már mind a négy megjelent részt többször is elolvastam. Ha esetleg még nem hallottatok volna erről a remek könyvről, és szeretitek a szokatlan, komor témájú, férfi narrátoros, lélektani könyveket, akkor ezt nektek találták ki. Én mindenkinek szívből ajánlom a könyveket, aki szeretne egy egyedi és érdekes történetet olvasni.

A könyvről írt véleményeimet az alábbi linkeken tudjátok elérni. A könyvsorozat eddig megjelent részei:

El sem tudjátok képzelni mennyire örültem, mikor megtudtam, hogy film készül az első könyvből. Szerencsére független filmről beszélünk, kis költségvetéssel, viszonylag kevésbé ismert színészekkel, így nem lesz körülötte akkora hype, mint a többi könyvadaptáció esetében, de én ennek csak örülni tudok. A két főszereplő Max Records John, és Christopher Lloyd Mr. Crowley szerepében. Tavaly forgatták a filmet és idén fogják bemutatni, elsőnek a különféle filmes fesztiválokon, aztán pedig moziban, majd pedig kijön DVD-n. El sem tudom mondani mennyire várom.

Eddig viszonylag csend volt a film körül, de végre megkaptuk hozzá az első hivatalos posztert, és az első jelenetfotókat is. Íme elsőnek a poszter:


És íme az első jelenetfotók a filmből:







És még egy kis csemege, az első filmklip:


Eddig ígéretesnek tűnik a film, és remélem sikerül majd átadni a könyv hangulatát. Kiss elvont lesz a film és más, mint a nagy hollywoodi remekművek, de éppen ezért várom annyira. /*-*

4 megjegyzés:

  1. A kedvenc könyvsorozatom de a film nagyon rossz lett sajnos. Pedig a lehetőség adott volt a hely a város minden úgy van ahogy elképzeli az ember miközben olvassa. A szereplők is jól lettek kiválasztva. A párbeszédek is meg elég sok minden tényleg ragaszkodik a könyvhöz és talán csak ennyi pozitívuma van a filmnek. DE! A vágás szar az elején nagyon sokat ugrál össze vissza meg kb egész film alatt. A másik nem halljuk John gondolatatit ezt nagyon hiányoltam végig. Végül is erről szól az egész kb olyan mint ha könyvet úgy olvasnánk hogy csak a párbeszédekkel. Nézzük a filmet de vegülis nem ismerjük meg a karaktert csak nagyon felületesen. Nem szeretem hasonlítgatni de valószínűleg úgy kellett volna megoldani mint a Dextert mert ez így harmat gyenge és szerintem aki a filmet fogja megnézni először az már nem biztos h a könyvhöz lesz kedve és ez igazán kár érte mert egy nagyon jó könyv sorozat. DE!! Szerencsére nem soká jön a 5. rész azt viszont várom nagyon biztos vagyok benne az nem fog csalódást okozni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közben én is megnéztem már a filmet, és írtam is róla az oldalon. Szinte mindenben egyet kell veled értenem. Én is a narráció hiányában látom a legnagyobb gondot.

      Törlés
  2. Nem is tudtam hogy lesz belőle film. Azt gondoltam úgysem fognak belőle csinálni, mert nem fogja tudni visszaadni a hangulatát és a mondandojat, mivel a narráció elengedhetetlen. Ha ezt mégis elhagytak akkor az a film tényleg rossz lehet, de azért holnap megnezem :) tudja esetleg valaki mikor jön ki az ötödik rész?

    VálaszTörlés
  3. Én a könyv után tegnap néztem meg a filmet. Nekem nagyon tetszett a kis változtatások ellenére. Érdemes volt várni rá.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...