2015. jan. 25.

Nyereményjáték a 3. blogszületésnap alkalmából! :)


Szeretettel üdvözlök mindenkit eme jeles nap alkalmából. Pontosan ma töltötte be a blog a 3. születésnapját. Három évvel ezelőtt 2012. január 25-én tettem ki az oldalra az első 3 bejegyzést, mert igen, akkor rögtön három bejegyzéssel indítottam.

Kis érdekességként gondoltam megemlítem, hogy valójában nem 2012-ben indult a blog, hanem 2010-ben kezdtem el, de akkor alig néhány poszt után abbahagytam, és két év elteltével vettem elő újra, akkor indult be igazán a szekér és azóta meg sem áll. Épp ezért én a 2012-es évet tekintem az igazi kezdetnek, hisz azóta még csak eszembe se jutott, hogy abba kellene hagyni a blogolást. És szerintem a jövőben sem fogom. Addig biztosan nem, amíg van kedvem és időm csinálni. :)

A három év alatt sok minden történt velem és a bloggal, sokat fejlődtem és tanultam a kezdetekhez képest. Legalábbis én így látom. Vannak hűséges olvasóim, akiknek mindig nagyon örülök, azoknak pedig még jobban, akik kommentekkel is megajándékoznak néhanapján. Jó látni, hogy van akit érdekel, amit csinálok, az ilyen mindig melegséggel tölt el.

A három év igazán sok idő, és hogy ezt a szép számot megünnepeljük, gondoltam hirdetek egy nyereményjátékot, amiben természetesen könyvet lehet majd nyerni. Nincs más dolgotok, mint megfejteni a három találós kérdést, és a helyes válaszokkal együtt kitölteni az alább található Rafflecopter dobozt, amin keresztül lehet a játékban részt venni. Csak azok vehetnek részt a játékban, akik mind a három helyes választ beküldik, és akik értelemszerűen kitöltik a Rafflecopter dobozt.

(Csak Magyarországon belül postázok, kérlek ezt vegyétek figyelembe a jelentkezésnél! Kérlek olyan email címmel jelentkezzetek, ahol aztán fel tudom veletek venni a kapcsolatot, ha esetleg ti lesztek a szerencsés nyertes.)

A nyereményjáték 2015 január 31. éjfélig tart. Minden nap újra lehet próbálkozni, így nagyobb eséllyel indulhattok a nyereményekért.)

A játékra felajánlott két könyv a következő:
(A kettő közül kell választani, hogy melyiket szeretnétek.)

Charlotte Bronte: A lowoodi árva (Kritika)
Robin LaFevers: Sötét diadal (Kritika)


Most pedig következzen a három feladvány, melynek a helyes megfejtését várom a Rafflecopter dobozban.
(Kérem a karakter nevét, akiről szól a feladvány, valamint a szerző és könyv címét, amiben szerepel. Ha több könyv is szóba jöhet, akkor bármelyik helyes megfejtést elfogadom. Mindhárom információ kell a helyes megfejtéshez!)

a Rafflecopter giveaway
Rejtvények

1. Anglia egyik leghíresebb uralkodójának második felesége vagyok,
emellett Anglia "Aranykora" alatt uralkodó királynőjének édesanyja.
Sorsom tragikus véget ért, mikor elvesztettem a fejem.

2. Egy királyságból elűzött dinasztia egyetlen életben maradt leszármazottja vagyok,
vad férjemhez a bátyám kényszerített hozzá, de végül megszerettem őt.
Sokan csak úgy emlegetnek, hogy a "Sárkányok Anyja".

3. Az Aglionby magániskolában tanulok három legjobb barátommal,
egyikük fő célja, hogy megtalálja Glendower elveszett sírját.
Van egy kis fekete hollóm, akit Láncfűrésznek neveztem el.

Remélem sokan kedvet kaptok a játékhoz, és hogy senkinek sem okoz nagy nehézséget kitalálni a három karaktert, akikről a leírások szólnak. Ha valamit esetleg nem tudtok, nem kell kétségbeesni, bátran használjátok a Google-t, vagy épp nézzetek szét itt a blogon és biztosan megtaláljátok a helyes válaszokat. :)

Sok sikert mindenkinek! :)

3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...