2016. jan. 3.

2016 legjobban várt filmjei 1.


El sem hiszem, hogy már megint elkezdődött egy új év, de hát mégis így van. Nagyon mozgalmas és fontos év lesz ez számomra, amit alig várok, de ez gondolom nem annyira érdekel titeket, így nem csacsogok tovább, hanem térjünk rá eme poszt témájára.
Előzetes számításaim szerint idén olyan sok remek film lesz a moziban, hogy rengeteg pénzt fogok mozijegyre költeni, de ami megérdemli, az megérdemli. Nem vagyok nagy moziba járó, de úgy vagyok vele, hogy legalább az általam kedvelt és rajongott filmeket szeretném anyagilag is támogatni. Meg hát ilyen esetekben nem bírok sokat várni a filmre, és a premier után minél hamarabb látnom kell. Na, de már megint kezdek elkalandozni, így akkor nézzük is mi az a három film, ami az év első negyedében érdekel engem. :)

Az ötödik hullám

Noha a könyv annyira nem tetszett, mint ahogy reméltem, a film előzetese van annyira jó és figyelemfelkeltő, hogy érdekeljen maga a film. Nem biztos, hogy elmegyek érte a moziba, majd meglátom, de amint kijön DVD-n, utólag biztos meg fogom nézni.

Izgalmasnak, akció dúsnak tűnik a film, s ha szerencsém lesz, akkor a rengeteg romantikus nyálat, amit a könyvben annyira nem csíptem, ki fogják belőle hagyni és inkább az akción lesz a hangsúly. Akkor pedig csakis jó lehet a végeredmény.

Persze óvatosan jelentem ki ezt, hisz a könyvadaptációk nagy része pocsék és nagyot bukik a pénztáraknál. Van egy olyan érzésem, hogy ez a film vagy nagyot fog ütni, vagy pedig irtó rossz lesz. Majd meglátjuk.

Magyar premier: 2016. január 14.

Előzetes:

Deadpool
Nem vagyok valami nagy Ryan Reynolds rajongó, és a Deadpool képregényekről se tudok sokat, de az előzetes megtekintése után rögtön tudtam, hogy ezt a filmet látnom kell. És hogy ez a film nagyot fog ütni.

Reméljük így is lesz, bár nem hiszem, hogy ezen el lehetne rontani valamit. Lesz benne rengeteg poén, akciójelenet, látványvilág, szex és káromkodás. Ott a képregényrajongók széles tábora, és mindenki más, aki szereti az ilyen könnyed , laza és szórakoztató filmeket.

Nagy siker lesz ez. Alig várom, hogy jót nevessek rajta. Biztos moziban fogom nézni.

Magyar premier: 2016. február 11.

Előzetes:


Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Nagy Batman rajongó lévén nem is lehetnék boldogabb, hogy nem ért véget a Batman univerzum filmes pályafutása a Nolan filmek után. Ismét előszedték a kedvenc karaktereket és a Batman univerzumot, és más kontextusba helyezve újabb Batman kalandok elevenednek meg a képernyőn.

A Bosszúállók sikere után, csak idő kérdése volt mikor érkezik meg a mozikba az Igazság Ligája. Ennek az első felvonását jelenti ez a film, Batmannel, Supermannal és a Csodanővel a főszerepben. Kíváncsi vagyok Batman idősebb verziójára és erre az újfajta értelmezésre, na meg persze Ben Affleckre a szerepben, akit én is nehezen fogadtam el.

Superman sosem volt a kedvencem, az ő oldaláról legjobban az új Lexet várom. Reméljük Jesse Eisenberg jól hozza majd a figurát. A lényeg a lényeg, reméljük nem lesz valami irtó béna és gagyi a film, hanem olyan izgalmas és remek, mint amilyenek az előzetes alapján tűnik. Nagyon várós!

Magyar premier: 2016. március 24.

Előzetes:

(Folyt. köv.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...