2013. aug. 3.

50 000. látogatás nyereményjáték nyertese! :)


Ez a 200. bejegyzésem és mi lenne tökéletesebb eme jeles alkalomra, minthogy kihirdetem a nyereményjáték győztesét. Végre ma akadt egy kis időm összesíteni az 50 000. látogatás alkalmából megrendezett nyereményjáték jelentkezőit, hogy kisorsoljam közülük a nyertest. Összesen 43-an küldtetek megjegyzést arról, hogy melyik könyvet és miért szeretnétek megnyerni, de ebből 10 ember nem írta oda az e-mail címét a kérésem ellenére, így őket ki kellett zárnom a játékból, mert nem hiszem, hogy sokat kértem, és ha még ezt se lehetett teljesíteni, akkor úgy gondolom ez nem az én hibám és felelősségem. Így csak 33 jelentkező közül sorsoltam egyszerű húzásos alapon.

Na, de nem akarom szaporítani sokáig a szót, tehát a nyertes...

MAZSIDRAZSI!!! :)

Gratulálok a nyereményedhez Scott Westerfeld Csúfok című könyvéhez! Megkereslek az általad megadott e-mail címen és megbeszéljük a részleteket. :)
Aki meg most nem nyert az ne csüggedjen, a 100 000. látogatásra is könyves nyereményjátékot tervezek, várlak majd vissza titeket és csakis rajtatok múlik, hogy minél hamarabb elérjük a következő 100 000-es látogatási célt. :)

Üdv: Anna

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...