2012. nov. 1.

Novemberi várva várt könyvek


Ez a november most igen kecsegtető hónap lesz számomra, hiszen két általam nagyon várt könyv jelenik meg, ráaásul mindkettő egy ugyanazon nap, vagyis pontosabban november 20.-án.
Az egyik a Rémálmok lánya (Geopen kiadó), a másik meg A herceg (Könyvmolyképző kiadó). Mindkettőhöz csatoltam a könyves előzeteseket, nekem mindkettő tetszik, mások nagyon, de mégis jók lettek...
És hogy miért is várom annyira ezt a két könyvet....

Cassandra Clare: A herceg

A pokoli szerkezetek trilógia második kötete, amit már régen olvasni szeretnék, de mégis voltam annyira türelmes, hogy megvártam a magyar megjelenést. Kíváncsi vagyok mi minden történik majd Tessa-val és Jem-el, meg persze Will-el is (annak ellenére, hogy én abszolút Jem párti vagyok). Nagyon szeretem a könyv előzetesét, ami habár sok Will történetet ígér, de remélem Jem se szorul nagyon a háttérbe. Kíváncsi vagyok mit akar a Magister... meg hát úgy általában az egész könyvre. Ez biztosan ott lesz hamar a polcomon.


Kendare Blake: A rémálmok lánya

Nagy szerencsém volt, hogy nemrégen olvastam a Vérbe öltözött Annát, így nem kellett sokat várnom a folytatásra (mert ha így lett volna akkor esküszöm belehalok a várakozásba!!!) A Vérbe öltözött Anna az egyik kedvenc könyvem lett, imádom Cas-t és Annát, kíváncsi vagyok mi minden fog még velük történni és valahol azt olvastam, hogy a 2. kötet állítólag még az elsőnél is jobb. Hát remélem igaz a hír és nem fogok csalódni. És ez is minden bizonnyal a polcomra kerül.


Már csak a november 20.-áig kell várni, ami alig három hét... és aztán végre a kezemben tarthatom mind a két könyvet.

2 megjegyzés:

  1. No én A rémálmok lányára is befizetek.
    Őszintén, a Vérbe öltözött Anna kicsit uncsi volt nekem addig, amíg meg nem tudtam, mi történt Annával. Már majdnem befejeztem a könyvet, és örülök, hogy mégis megvásároltam, mert ha az eleje nem is kötött le, de a második felétől nehéz leraknom a könyvet.

    Van egy filmértékelésem, amit beakarok fejezni, utána végigolvasom Anna és Cas első történetét. Ha nem jön közbe semmi, akkor még lehet ma írok róla néhány sort.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az egyik kedvenc könyvem lett, egyszerűen imádom... :)
      Na, akkor kíváncsian várom a kritikádat... :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...