2013. febr. 16.

Csontváros: még több still fotó!


Íme újabb négy still a Csontváros filmből.


Ezt a képet korábban is láttuk Jace-ről, így nem volt nagy újdonság, csak talán itt most a kezében van a penge. Nem kérdés... Jamie C. Bower tökéletes Jace lesz.

 
Imádom Jonathan Rhys Meyers-t és tudom, hogy nem ő találta ki Valentine-nak ezt a stílust, (vagyis nem ő tehet róla, milyen lett), de egyszerűen nem vagyok képes feldolgozni, hogy az elegáns, komoly Valentine-ből egy szétnyitott bőrdzsekiben rohangáló, fonatokkal tarkított, idétlen szakállas góth gonosztevőt csináltak. Miért nem lehetett meghagyni a klasszikus Valentine stílust, az elegáns öltönyt, normális hajat (még azzal is megbékéltem volna, ha nem szőke, hanem barna marad, csak azok a fonatok ne lennének benne) és a visszafogottságot?
Erre talán sosem kapom meg a választ, így el kell fogadnom olyannak, amilyen lett... én próbálom, de még nehezen megy. :(
 
 
 
És az utolsó kép bizonyítja, hogy Lily és Jamie közt meg van a kémia, ami nekünk kell. Tökéletesek lesznek együtt. Remélem hamarosan kapunk egy újabb trailert, rengeteg új jelenettel. Már nincs is olyan sok hátra a filmig, csak alig fél év. Csak győzzük kivárni. :)

6 megjegyzés:

  1. Mindegyik kép szuper. Kivéve Valentine. Mint egy szakadt, kitaszított démon a Bűbájos boszorkákból. Tényleg, mennyivel jobb lett volna, ha elegáns úriembernek hagyják. Mert így, elég gázul néz ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg olyan! Nekem ez eddig eszembe se jutott... :)
      Hát Valentine nekem is nagy csalódás volt, de hát ez van, ezt kell szeretni.
      (Ráadásul JRM tök fiatal, valahogy nem tudom elhinni, hogy két tinédzser gyermeke van. Annyira nem hiteles!)

      Törlés
    2. Nekem is csak útközben villant be. ;)
      Mennyi idős is? A Tudor sori alatt odáig voltam érte, de mostanában egyre rosszabbul néz ki. Azért meglátszik a kor.

      Törlés
  2. Hát szerintem meg épp az a gond, hogy ha normális ruhában lenne és a béna szakáll nélkül, akkor látszódna, hogy még tök fiatal. (És ráadásul annak is néz ki). Még csak 35 éves. Hát nem tudom, talán ha jól hozza majd a karaktert, akkor a külső hiányosságait elfelejtem neki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttam róla az Árnyvadászok oldalon néhány képet, ahol normális ruhában van, szakáll nélkül, de akkor sem jön már be. :/ 35? Uhh... tényleg fiatal.

      Törlés
    2. Tényleg csak 35, és az még szerintem igen fiatal, mondjuk nekem se jön már be annyira, folyton olyan savanyú képet vág a képeken, mint akinek mindentől elment a kedve.:(

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...