2013. febr. 15.

Csontváros: további still fotók!


Az utóbbi napokban újabb still-eket kaptunk a készülő Csontváros filmből, és gondoltam elkezdem őket ide bepakolgatni, meg fűzök hozzájuk egy-két rövid kommentet. Lássuk az első négyet.


Robert Sheehan nagyszerű Simon lesz, tökéletes választás volt a szerepre. Mintha csak a könyvekből lépett volna elő.

 
Jemima West dettó, ezen a képen tiszta Izzy-s és annak ellenére, hogy barna lett a haja, mégis úgy tűnik mintha itt fekete lenne. Bár csak a világítás az oka szerintem, de nem baj. Szerintem benne se fogunk csalódni.:)
 
 
Kevin Zegers-el eddig semmi bajom nem volt, és most sincs, de ez a kép valahogy nem lett az igazi. Tényleg látszik, hogy egy kissé idős a szerepre, meg ez a jólfésült kisdiák frizura annyira nem Alec-es, hogy az már zavaró. Abban azért bízok, hogy át tudja majd hozni Alec karakterét, és akkor minden mást elfelejtek neki.:)
 
 
És akkor a végére a nagy KEDVENCEM! Én már az elejétől tudtam, hogy Godfrey Gao tökéletes Magnus lesz és ez a kép teljesen bizonyítja az állításomat. Bevallom kicsit féltem, hogy a filmben túlzásba viszik Magnus extravaganciáját (a külsőségekben), de szerencsére nem így történt. Azért megmaradtak a macskaszemek, a körömlakk, meg a rengeteg ékszer, és ez épp elég. Remélem az egész filmben kigombolt inggel lesz látható... :)


Ezen a négy képen kívül még van másik négy still de azt majd holnap hozom.

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...