2014. jan. 24.

Egy kis reklám:) (Remélem senki nem haragszik meg érte:)

(A képre kattintva elolvashatjátok a korábban írt kritikámat a könyvről)

Ez a poszt kicsit rendhagyó lesz, és célja, hogy reklámozzam egy kicsit a napokban alakult másik oldalamat. Mivel imádom James Dashner Az útvesztő című könyvét, és izgatottan várom a szeptemberben mozikba kerülő filmet, így gondoltam egy nagyot. Húgom is nagy rajongó, így ketten megnyitottunk egy Az útvesztő rajongói oldalt, ami a könyvekkel, az íróval és a filmmel (a filmekkel, ha több lesz) fog foglalkozni.

Még elég kezdetleges a dolog, de bízunk abban, hogy idővel a könyvek többi rajongója is ránk talál és hasznos információkkal tudjuk feltölteni az oldalt. Naponta friss bejegyzéseket tervezünk és reméljük, hogy minél közelebb lesz a film megjelenése, annál több friss információról tudunk majd beszámolni.

Sajnos Magyarországon nem annyira híres és széleskörűen közkedvelt James Dashner könyve, aminek szerintem több oka is van (amit inkább nem részleteznék, de főképp a marketing hiányát okolom), így további célunk ennek a megváltoztatása és a könyvek minél több emberrel való megismertetése. Így talán VÉGRE magyarul is megjelenik a folytatás, hiszen a Cartaphilus Kiadó már egy ideje halogatja és ígérgeti.

Nem is akarom tovább szaporítani a szót, a lényeg, hogy akinek van kedve és esetleg felkeltettem az érdeklődését nézzen be hozzánk. :) Ha pedig még nem ismernétek James Dashner remek könyvét, akkor mindenkinek szívből ajánlom, mert igazán remek. :) Az alábbi linkre kattintva elérhetitek az oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...