2015. aug. 17.

Shadowhunters: Néhány casting hír + Az első hivatalos jelenetfotók+ Rengeteg kép a sorozat forgatásáról


Korábban írtam róla nektek, hogy 2016 elején debütál majd Amerikában az ABC Family csatornán a Cassandra Clare A Végzet Ereklyéi könyvsorozatából készült új sorozat. Itt írtam a sorozatról és mutattam be nektek az új színészeket.

Folyamatosan figyelemmel követem a sorozat készítését és időről-időre jelentkezni fogok friss hírekkel, melyet természetesen a saját véleményemmel egészítek ki. Nagyon örülök a sorozatnak és bízom benne, hogy nem lesz akkora bukás, mint a film volt, mert ez a remek történet igazán megérdemelné végre a sikert. A sorozatban ráadásul több a potenciál, hisz így több idő marad a történet részleteire, az apróbb érdekességekre és összefüggésekre, és a karakterek elmélyítésére.

Jelenleg az első évad 8. részét forgatják, és összesen az első évad 13 részes lesz. Legalábbis eddig csak ennyit rendeltek be a készítők. Számos forgatási kép, kis videó és már néhány jelenetfotó is felkerült a netre, így láthatjuk, hogyan fognak kinézni kedvenceink a Shadowhunters sorozatban. Hozom a képek közül a jobbakat. :)

Mielőtt rátérnék a képekre, azt mindenképp szeretném még elmondani, hogy az utóbbi bejegyzésem óta kiderült még néhány új casting hír is. A sorozatban olyan karakterek bukkannak fel jóval hamarabb, akik a könyvekben csak később jelennek meg, gondolok itt a fontosabbak közül például a tündérlovagra, Meliornra, Camille-ra, vagy épp a Lightwood család többi tagjára.

Íme a színészek, akiket választottak a szerepekre:

Kaitlyn Leeb (Camille)

Paulino Nunez (Robert Lightwood) 

 Nicola Correia Damude (Maryse Lightwood)

Jack Fulton: (Max Lightwood)

Jade Hassoune (Meliorn)

A továbbra kattintva tudjátok megnézni a jelenetfotókat és a rengeteg forgatási képet! :)

Elsőnek is érkezzen a 6 hivatalos jelenetfotó, amit eddig kiadtak a sorozatból. Láthatjuk a képeken Clary-t, Jace-t, Izzy-t, Alec-et és Magnust. Nekem mindenki nagyon tetszik, már most sokkal jobban szeretem őket, mint korábban a filmes szereplőgárdát. (Külsőre legalábbis nagyon tetszenek. Hogy milyenek lesznek a színészi adottságaik, arról majd az első évad után nyilatkozok.:)







A hivatalos jelenetfotók után pedig hozom ömlesztve a forgatási képeket a színészekről. Sok lesz, így tudtok mit nézegetni. :)


A Néma Testvérek a sorozatban 


Dorothea karakterét kissé megváltoztatták a sorozatban. Clary egyetemi ismerőse lesz. 








Fotók Clary-ék otthonából. 


A Néma Testvérek 


Magnus a macskaszemekkel. 

Izzy a vörös világító nyakláncát viseli. 

Izzy és Max 

Izzy és a Lightwood szülők: Robert és Maryse



Izzy, Robert, Max és Alec

Forrás: twitter és X

2 megjegyzés:

  1. kár hogy nem filmként folytatódik...:'(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én örülök a sorozatnak és remélem, hogy ez már sikeres lesz és nem bukik meg az első évad után. Nagy kár lenne érte.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...